Ιατρικά πανεπιστήμια Σόφιας και Φιλιππούπολης (Βουλγαρία) – 100% επιτυχία και στις εξετάσεις του 2019 για τους μαθητές της EMFASIS

ιατρικα πανεπιστημια Σοφια Φιλιππουπολη Βουλγαρια Ιατρικη Οδοντιατρικη Φαρμακευτικη Κτηνιατρικη
Σεπτέμβριος 20. 2019 Ιατρικά πανεπιστήμια Σόφιας και Φιλιππούπολης (Βουλγαρία) – 100% επιτυχία και στις εξετάσεις του 2019 για τους μαθητές της EMFASIS Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι σας Εκπαιδευτικός Όμιλος EMFASIS που και φέτος σημειώσαμε επιτυχία 100% στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ιατρικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας.  Συγκεκριμένα για:
  • το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (Ιατρική,. Οδοντιατρική, Φαρμακευτική)
  • τον Άγιο Κλημέντιο της Σόφιας (Ιατρική σχολή)
  • το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης (Ιατρική, Οδοντιατρική)
  • το Δασοπονικό Πανεπιστήμιο Σόφιας (Κτηνιατρική)
όλοι μας οι μαθητές μας ΠΕΡΑΣΑΝ στη ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ! Τα παιδιά μας προετοιμάστηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα (winter foundation course) αλλά και του καλοκαιριού (summer-intensive foundation course). Οι μαθητές μας έγραψαν άριστα και στα τρία μαθήματα Βιολογίας, Χημείας και Αγγλικών. Να σημειώσουμε, ότι φέτος για πρώτη φορά πέραν των εισαγωγικών εξετάσεων μέτρησε και ο βαθμός του Απολυτηρίου Λυκείου για το κάθε υποψήφιο. Αυτό ίσχυσε για την Ιατρική, Οδοντιατρική και Φαρμακευτική σχολή. Αναμένουμε την επίσημη ημερομηνία εγγραφής τους αρχές Οκτωβρίου προκειμένου να ξεκινήσουν κανονικά τη φοίτηση τους. Η εγγραφή τους θα γίνει όπως πάντα με συνοδεία των εξειδικευμένων συνεργατών της ΕΜFASIS σε ημερομηνία που θα ορίσει το ίδιο το Πανεπιστήμιο για τη διευκόλυνση όλων.  

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ