Αναγνώριση της ισοτιμίας της Ιατρικής Σχολής του Slovak Medical University στην Μπρατισλάβα ως προς τις αντίστοιχες ιατρικές σχολές των ελληνικών ΑΕΙ

ΙΑΤΡΙΚΗ_ΙΑΤΡΙΚΟ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ_ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ_ΣΛΟΒΑΚΙΑ_MEDICAL_FACULTY_SLOVAL MEDICAL UNIVERSITY_BRATISLAVA _SLOVAKIA
Ιούλιος 15. 2018 Αναγνώριση της ισοτιμίας της Ιατρικής Σχολής του Slovak Medical University στην Μπρατισλάβα ως προς τις αντίστοιχες ιατρικές σχολές των ελληνικών ΑΕΙ Έπειτα από συνεχή παραπληροφόρηση υποψήφιων πελατών μας από συγκεκριμένες εταιρίες του χώρου, οι οποίες δεν εκπροσωπούν επίσημα βάσει συμβολαίου την Ιατρική σχολή του Ιατρικού πανεπιστημίου της Σλοβακίας στην Μπρατισλάβα (Slovak Medical University in Bratislava) και προσπαθούν να αποτρέψουν γονείς και παιδιά από την φοίτηση σε ένα πραγματικά αξιόλογο εκπαιδευτικό περιβάλλον, προσπαθώντας να τους οδηγήσουν σε άλλες επιλογές στις οποίες έχουν πρόσβαση, θεωρήσαμε ΑΝΑΓΚΑΙΟ να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να προστατέψουμε όλες αυτές τις οικογένειες. Βασικό επιχείρημα το οποίο χρησιμοποιείται από ανταγωνιστικές εταιρίες, οι οποίες σημειωτέον δεν έχουν καν εκπαιδευτικό ρόλο και λειτουργούν  απλώς ως διεκπεραιωτές, είναι ότι το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο δεν είναι αναγνωρισμένο επίσημα και ομοταγές προς τα ελληνικά ΑΕΙ. Πάνω σε αυτό και προς αποκατάσταση της αλήθειας, έχουμε να πούμε τα εξής:
  1. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σλοβακίας στην Μπρατισλάβα είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ. Τα πτυχία από την Σλοβακία, καθώς και απ'όλα τα επίσημα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνωρίζονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
  2. Όταν πάρει κανείς το πτυχίο του από Ιατρική σχολή αναγνωρισμένου ευρωπαϊκού πανεπιστημίου, μπορεί να συνεχίσει την Ιατρική ειδικότητα ή μετεκπαίδευσή του όπου εκείνος επιθυμεί.
  3. Ζητήσαμε από τον αρμόδιο φορέα για τις αναγνωρίσεις των πτυχίων στην Ελλάδα (ΔΟΑΤΑΠ) να μας δώσει μια επίσημη απάντηση, την οποία και δημοσιεύουμε.
  ΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΟΑΤΑΠ_ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ_ΙΑΤΡΙΚΗ_ΣΧΟΛΗ_ ΙΑΤΡΙΚΟ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ_ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ_SLOVAK_MEDICA_UNIVERSITY_BRATISLAVA_SLOVAKIA

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ