ΣΥΝΑΨΗ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΗΣ EMFASIS ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ COMENIUS UNIVERSITY IN BRATISLAVA

Ιούνιος 11. 2013 ΣΥΝΑΨΗ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΗΣ EMFASIS ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ COMENIUS UNIVERSITY IN BRATISLAVA

Στην υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας προχώρησε ο Γενικός Διευθυντής της EMFASIS κ. Μένανδρος Εμφιετζόγλου με τον πρύτανη της Ιατρικής Σχολής του COMENIUS UNIVERSITY της Bratislava Prof. κ. Peter Labas. Η σύναψη αυτού του νέου συμβολαίου επίσημης εκπροσώπησης του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου στην Ελλάδα συμπίπτει με την συμπλήρωση 20 ετών Ακαδημαϊκής παρουσίας του κ. Εμφιετζόγλου  στην Bratislava, στο Πανεπιστήμιο της οποίας ενεγράφη μέχρι σήμερα από τον ίδιο η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτούντων στην Ιατρική, Οδοντιατρική και Φαρμακευτική Σχολή.

Ως γνωστόν το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας συνεστήθη με το COMENIUS UNIVERSITY με την εκκίνηση του Αγγλοφώνου τμήματος κατά το Ακαδημαϊκό έτος 1993-1994 και υπεγράφη από τον κ. Εμφιετζόγλου αφενός και τον τότε πρύτανη Prof. Peter Mraz αφετέρου. Έκτοτε ακολούθησαν 20 έτη ευδόκιμης συνεργασίας μέχρι σήμερα, άμεση επιβεβαίωση της οποίας αποτελεί η υπογραφή του νέου συμβολαίου που ολοκληρώθηκε την 18η ΜΑΡΤΙΟΥ και η διάρκειας ισχύος του είναι τριετής.

Έτσι η EMFASIS γίνεται η μεγαλύτερη Σχολή στην Ελλάδα σε επίπεδο Πανεπιστημιακών προορισμών βασισμένων σε σύναψη επίσημων συμβολαίων και επενδύοντας ταυτόχρονα σε κτιριακό εξοπλισμό με υπερσύγχρονα ιδιόκτητα διδακτήρια, σε υψηλές τεχνολογίες και ικανότατο έμψυχο δυναμικό διατηρεί ένα ηγετικό ρόλο στις Σπουδές Εξωτερικού σ’ολόκληρη την Ευρώπη. Το οξύμωρο είναι ότι ορισμένα γραφεία οψίμως ενασχολουμένων με τις Σπουδές Εξωτερικού προσπαθούν με ανυπόστατα ψεύδη και διασπορά ποικίλων συκοφαντιών να πλήξουν την EMFASIS με εξωπραγματικούς ισχυρισμούς και γελοιότητες. Η διεύθυνση της EMFASIS δηλώνει απερίφραστα ότι δεν θα ασχοληθεί με τους ανθρώπους αυτούς που επέλεξαν τον ολισθηρό δρόμο ενός κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, ούτε καν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον τους. Τους αφήνει στην κρίση των χιλιάδων γονέων και φοιτητών που «αγκαλιάζουν» με την εμπιστοσύνη τους την EMFASIS και τους ανθρώπους της εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συνέπεια, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός και η ευσυνείδητη εκτέλεση των δεσμεύσεων που αυτή αναλαμβάνει δεν έχουν αντίπαλο, διότι η μοναδική αλήθεια στη ζωή είναι η πράξη.

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ