Σπουδές στη Τσεχία – Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών & Φαρμακευτικών Επιστημών στο Μπρνό

Το Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών και Φαρμακευτικών Επιστημών του Brno ιδρύθηκε το 1918. Eίναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο με περισσότερα από 90 χρόνια παράδοση.

Παρέχει ενδιαφέροντα και πολλά υποσχόμενα προγράμματα σπουδών στους τομείς της Κτηνιατρικής, της Κτηνιατρικής Υγιεινής και Οικολογίας και Φαρμακευτικής. Οι παραδόσεις των μαθημάτων γίνονται σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και τον πιο άριστο εξοπλισμό.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται στην Αγγλική γλώσσα καθώς τα τμήματα είναι αγγλόφωνα.

Κτηνιατρική Σχολή Φαρμακευτική Σχολή

Flag_of_the_Czech_Republic.svg_ Σπουδές στη Τσεχία - Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών & Φαρμακευτικών Επιστημών στο Μπρνό emfasis edu

ΤΣΕΧΙΑ

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης: από 1η Μαϊου 2004
Πληθυσμός: 10,5 εκατομμύρια
Πολιτικό σύστημα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
Πρωτεύουσα: Πράγα
Νόμισμα: Τσέχικη Κορόνα
Eπίσημη γλώσσα: Τσεχική
Θρησκεία: Διάφορες Θρησκείες


Η Τσεχία (τσέχικα: Česko), επίσημη ονομασία Τσεχική Δημοκρατία, (τσέχικα: Česká republika) είναι χώρα στην κεντρική Ευρώπη που συνορεύει προς τα βόρεια με την Πολωνία, με τη Γερμανία στα βορειοδυτικά και τα δυτικά, την Αυστρία στα νότια και τη Σλοβακία στα ανατολικά. Έχει έκταση 78.866 τ.χλμ και σύμφωνα με εκτιμήσεις για το 2009, πληθυσμό 10.211.904. κατοίκους. Η ιστορική Πράγα (τσέχικα: Praha), ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, είναι η κύρια και μεγαλύτερη πόλη της. Άλλες μεγάλες πόλεις είναι το Μπρνο, η Οστράβα και το Πίλσεν. Η χώρα αποτελείται από δυο ιστορικές περιοχές, τη Βοημία και τη Μοραβία, τμήμα της Σιλεσίας και μικρά τμήματα που παλιότερα ανήκαν στη νότια Αυστρία.


Το Μπρνο (τσέχικα: Brno, γερμανικά: Brünn) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμο πόλη της Τσεχίας, στην ανατολική Μοραβία (και η άτυπη πρωτεύουσα της ιστορικής περιοχής Μοραβία).