Ιατρικές Σπουδές Προτεινόμενες απο το Emfasis Foundation Center

 

Το EMFASIS FOUNDATION CENTER ή για λόγους συντομογραφίας η EMFASIS είναι επίσημος εκπρόσωπος τριών από τις μεγαλύτερες και αρχαιότερες Ιατρικές Σχολές της Κ.Ευρώπης: του COMENIUS, του CHARLES (του ΚΑΡΟΛΟΥ) και του SAFARIK UNIVERSITY. Όλα τα προαναφερθέντα Πανεπιστήμια διαθέτουν διεθνή εγκυρότητα και αναγνώριση, σημαντικό ερευνητικό έργο και αξιόλογη υποστήριξη από ομάδα Νοσοκομειακών μονάδων.
Η EMFASIS εκπονεί ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας 120 περίπου ωρών διδασκαλίας ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ για όλους τους υποψηφίους της, με στόχο της επιτυχία τους στις εξετάσεις σε ποσοστό 100%.
Με μια ολόκληρη σειρά ειδικών υπηρεσιών προγραμματίζει την συντεταγμένη μετακίνηση των φοιτητών της, την εγγραφή τους στη Σχολή που επιθυμούν και την εξεύρεση κατοικίας στο νέο τους περιβάλλον.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των Σπουδών τους επιδίδεται μέσω των ανθρώπων και του Γενικού Διευθυντή της Μενάνδρου Εμφιετζόγλου στην ατομική Ακαδημαϊκή μέριμνα όλων των φοιτητών και φοιτητριών της, έργο το οποίο οικιοθελώς δέχεται από την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης τους.
Έτσι εξηγείται γιατί η EMFASIS είναι ο LEADER στην αποστολή φοιτητών σ’ όλη την Κ.Ευρώπη με εκατοντάδες φοιτητές που έχουν μόνο «καλά λόγια» να πουν για το πολύχρονο έργο της.


Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ COMENIUS ΤΗΣ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ COMENIUS που περιλαμβάνει στους κόλπους της και την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ διαθέτει ένα δυναμικό 800 περίπου φοιτητών που είναι διάσπαρτοι σ’ όλα τα έτη Σπουδών, που είναι στο σύνολό τους έξι. Οι φοιτητές της ΙΑΤΡΙΚΗΣ καταβάλλουν ετήσια δίδακτρα 9000€ και της ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 10000€. Η EMFASIS είναι επίσημος εκπρόσωπος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ με συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής της για πρώτη φορά το 1994 με τον τότε πρύτανη Prof.Peter Mraz και νεοτέρου συμβολαίου με τον νυν πρύτανη Prof. Peter Labas.

Comenius University of Bratislava


Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ CHARLES UNIVERSITY

Η Ιατρική Σχολή του CHARLES UNIVERSITY (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ) που εδρεύει στην πόλη HRADEC KRALOVE (ΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ) και περιλαμβάνει και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ιδρύθηκε το 1945 και καθιερώθηκε ως η πρώτη της Ανατολικής Βοημίας για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού της, την οργάνωση και το υψηλότατο επίπεδο των Σπουδών της. Παρέχει προγράμματα Σπουδών και σε επίπεδο απόκτησης πρωτογενούς τίτλου και σε διδακτορικό επίπεδο (PHD). Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ κατέχει την 31η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάσταση των Πανεπιστημίων και 81η θέση στην παγκόσμια κατάταξη (αξιολόγησης των TIMES τον Οκτώβριο του 2009).
Η φοίτηση λοιπόν σ’ ένα τέτοιο Πανεπιστήμιο αποτελεί δικαίως ευγενή φιλοδοξία πολλών υποψηφίων φοιτητών…

Charles University in Prague (Faculty of Medicine & Dentistry in Hradec Kralove)


Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ SAFARIK UNIVERSITY

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του SAFARIK UNIVERSITY εδρεύει στην πόλη του KOSICE της Σλοβακίας και περιλαμβάνει βεβαίως και την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει δεκάδες Έλληνες φοιτητές από τα δυο τιμήματα του Πανεπιστημίου αυτού, που έχουν αποκτήσει το πτυχίο της Ιατρικής (DOCTOR OF MEDICINE). Τα πτυχία της ΙΑΤΡΙΚΗΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ είναι αναγνωρισμένα σ’ όλη την Ευρώπη και βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας αναγνωρίζονται αυτόματα και στην πατρίδα μας

Safarik University of Kosice (Slovakia)