Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

 

book-300x230 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης emfasis eduΟ Εκπαιδευτικός – Φροντιστηριακός Οργανισμός Emfasis ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πολυώροφο κτίριο, ιδανικό για την εκπαιδευτική πράξη και διαδικασία. Είναι το μοναδικό πολυφροντιστήριο της πόλης και για την ίδρυσή του συνεργάστηκαν προσωπικότητες της εκπαιδευτικής κοινότητας με μακρόχρονη εμπειρία και παρουσία στον χώρο της εκπαίδευσης.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αποτελεσματικά τους νέους που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, παρέχοντάς τους την απαραίτητη εκπαίδευση που θα τους δώσει αποτελεσματικά εργαλεία για την μετέπειτα ζωή και καριέρα τους.
Στα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Emfasis οι μαθητές βάζουν τα θεμέλια για μία αποτελεσματική παρουσία στις εξετάσεις τους και για τις απαιτήσεις της επιστημονικής τους καριέρας.
Στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης EMFASIS, ένα σύγχρονο κτίριο με μοντέρνες εγκαταστάσεις στην καρδιά της ανατολικής Θεσσαλονίκης, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, με στόχο τη σωστή ενισχυτική διδασκαλία των μαθητών, την ανάπτυξη της κριτικής τους ικανότητας και όλων των απαραίτητων δεξιοτήτων για την επιτυχία στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και στις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τελικός μας στόχος η εξασφάλιση της επιθυμητής βαθμολογίας σε όλες τις τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η επιτυχίας στις εξετάσεις για την ανώτατη εκπαίδευση.

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκαν από έμπειρους γνωστούς εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης, με αγάπη για τη δουλειά μας και βασιζόμενοι στην πολύχρονη πείρα μας δημιουργήσαμε την απαραίτητη υποδομή και πρόγραμμα σπουδών που σας επιτρέπει να μας εμπιστεύεστε, όπως εκατοντάδες διακεκριμένοι επιστήμονες που υπήρξαν μαθητές μας.

Για τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Emfasis η διδακτική πράξη είναι μία πράξη υπευθυνότητας και αγάπης που επίκεντρο της έχει πάντα τον ίδιο τον μαθητή και τη διαδικασία της μάθησης έτσι όπως τη βιώνει ξεχωριστά ο κάθε άνθρωπος. Σκοπός μας ήταν και είναι οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις ποικίλες και πολύπλοκες εκπαιδευτικές ανάγκες της εποχής μας, και σε ότι αφορά την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την όσο καλύτερη προετοιμασία των μαθητών για επιτυχία στην εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.
Απόδειξη και δικαίωση των προσπαθειών μας αυτών είναι ο μεγάλος αριθμός των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας με διαρκείς ανοδικές τάσεις και με την κατάληψη συνεχώς μεγαλύτερων θέσεων επιτυχίας των μαθητών μας. Οι επιτυχίες αυτές, δικαιώνουν χρόνο με το χρόνο τη δουλειά των μαθητών και τις δικές μας διδακτικές επιλογές.

Έχοντας κατά νου όλα αυτά, καταφέραμε τα εξής:

Δημιουργήσαμε ένα Φροντιστήριο υψηλών εκπαιδευτικών προδιαγραφών, επιστρατεύοντας σ’ ένα επταόροφο κτίριο ένα επιτελείο αρίστων καθηγητών με πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία και πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.