Διδακτήρια


Τα Διδακτήρια της Emfasis

Ο εκπαιδευτικός όμιλος EMFASIS εδρεύει σε ιδιόκτητο κτίριο 7 ορόφων με αυτόνομη λειτουργία συνολικής επιφάνειας 1200τετρ. μέτρων, που βρίσκεται στην γωνία Βασιλίσσης Όλγας 116 και Πέτρου Συνδίκα γωνία, στην περιοχή Αναλήψεως Θεσσαλονίκης. Το κτίριο του ομίλου “EMFASIS” έχει πιστοποιητικό του Βρετανικού Ινστιτούτου B.A.C. (British Accreditation Council), τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται για Κολεγιακού τύπου Ιδρύματα και οι διδακτικοί του χώροι είναι εξοπλισμένοι με τα τελειότερα τεχνολογικά μέσα (διαδραστικοί πίνακες, computer labs, βιβλιοθήκη κλπ).

Στον 1ο όροφο του κτιρίου βρίσκεται η Γραμματεία και τα γραφεία του Προέδρου και Αντιπροέδρου του ομίλου, καθώς και η Γραμματειακή Υποστήριξη (reception).

Ήδη από τα μέσα Μαΐου 2011 λειτουργεί το γραφείο μας στην Αθήνα για την άμεση εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών μας στην πρωτεύουσα, που συνιστούν ένα μεγάλο μέρος του ευρύτερου κοινού που μας εμπιστεύεται τη σοβαρή υπόθεση των Σπουδών του παιδιού του. Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Σισίνη 39, περιοχή Ιλίσια-Χίλτον.