Δωρεάν Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για συμπλήρωση μηχανογραφικού σημειώματος

τεστ επαγγελματικου προσανατολισμου_συμπλήρωση μηχανογραφικου
Μάιος 27. 2019 Δωρεάν Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για συμπλήρωση μηχανογραφικού σημειώματος Επειδή προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στα νέα παιδιά ό,τι καλύτερο μπορούμε, αποφασίσαμε για μία ακόμα χρονιά να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σε 10 τυχερούς το Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού HORIZON. Αυτό θα γίνει έπειτα από κλήρωση. Ο λόγος είναι για να μπορέσουμε να "φωτίσουμε" λιγάκι το δρόμο εκείνων:
  1. που βρίσκονται ενόψει συμπλήρωσης του μηχανογραφικού σημειώματος και προβληματίζονται για το τι πραγματικά τους αρέσει
  2. που δεν είναι σίγουροι σε ποιο μάθημα και κατ' επέκταση ποιο επιστημονικό τομέα θα ήταν καλοί
  3. που έχουν περάσει σε μια άλλη σχολή της επιλογής τους και όμως κάτι μέσα τους, τους οδηγεί προς άλλη κατεύθυνση.
Το Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON είναι ένα ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Διαθέτει 190 ερωτήσεις που περιγράφουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Το άτομο καλείται να δηλώσει σε μια 6βάθμια κλίμακα το βαθμό, στον οποίο θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον με κάθε μια από αυτές τις δραστηριότητες. Τα αποτελέσματά βγαίνουν άμεσα και δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του υποψήφιου, προτείνοντας του συγκεκριμένες σχολές (οι οποίες ταιριάζουν με την προσωπικότητά του και για όσους δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο). Ο χρόνος, που απαιτείται για να ολοκληρώσει ένας μαθητής το τεστ, ανέρχεται σε 25 με 30 λεπτά. Ρωτήστε μας στο 2310852216 (Θεσσαλονίκη) ή 2107244890 (Αθήνα). Εναλλακτικά, ακολουθήστε μας στο Facebook και Instagram και λάβετε μέρος στο σχετικό διαγωνισμό μας.

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ