Προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στο εξωτερικό – Εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές στην Ευρώπη

εκδηλωση ενημερωσης σπουδες εξωτερικο ιατρικες σχολες σλοβακια βουλγαρια ολλανδια γερμανια
Μάιος 10. 2019 Προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στο εξωτερικό – Εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές στην Ευρώπη

Ως Εκπαιδευτικός όμιλος EMFASIS κατανοούμε πάντα την ανάγκη των νέων ανθρώπων να να σπουδάσουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο στη σχολή των ονείρων τους.

Ταυτόχρονα, σκεφτόμαστε τους γονείς που θέλουν να δούνε τα παιδιά τους να σπουδάζουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και να αποκαθίστανται επαγγελματικά..

Αυτό σήμερα είναι εύκολο να το πετύχουν αφού υπάρχουν κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης που παρέχουν εξαιρετικές προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Στην EMFASIS προσπαθούμε πάντα να τους βοηθήσουμε στη διαδικασία έρευνας για προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Έτσι αποφασίσαμε να οργανώσουμε δύο ανοιχτές εκδηλώσεις ενημέρωσης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Οι εκδηλώσεις αυτές (Open Days) θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις ενημέρωσης θα μπορέσουν να μάθουν για τις δυνατότητες φοίτησης σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (κυρίως της Ευρώπης).

Έχοντας επίσημη εκπροσώπηση και συνεργασία με μια σειρά κορυφαίων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα μιλήσουν:

  • για προπτυχιακές σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής  στην Ευρώπη όπως: η Σλοβακία, η Βουλγαρία, η Τσεχία, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Σερβία
  • για προπτυχιακές σπουδές και μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους  στην Αγγλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία
  • για προπτυχιακές σπουδές στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελβετία 
  • θα υπάρξει επίσης ενημέρωση για τα ειδικά προγράμματα προετοιμασίας (foundation courses) της EMFASIS.   Τι χρειάζεται για τις εξετάσεις εισαγωγής σε μεγάλες Ιατρικές σχολές στην Ευρώπη;
  • Τέλος θα υπάρξει  ειδική ενότητα για τη Συμβουλευτική νέων (Student Coaching), τη διαχείριση άγχους ενόψει εξετάσεων, τη καλύτερη διαχείριση χρόνου και την οριοθέτηση στόχων.
Θα υπάρξει δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από τους συμβούλους σπουδών μας κατόπιν ραντεβού. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εφόσον επιθυμείτε, δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 14/5/2019. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 7244890 για την εκδήλωση στην Αθήνα και στο 2310 852216 για την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Ειδάλλως, στείλτε μας e-mail στο info@emfasis.edu.gr δηλώνοντας ποια εκδήλωση σας ενδιαφέρει.  Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ