Εκδήλωση ενημέρωσης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε Αγγλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία, Σερβία, Σλοβακία, Τσεχία

εκδηλωση ενημερωσης σπουδες εξωτερικο ιατρικες σχολες σλοβακια βουλγαρια ολλανδια γερμανια
Μάιος 10. 2019 Εκδήλωση ενημέρωσης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε Αγγλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία, Σερβία, Σλοβακία, Τσεχία

Ως Εκπαιδευτικός όμιλος EMFASIS κατανοούμε πάντα την ανάγκη των νέων ανθρώπων να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να σπουδάσουν στην ιδανική για εκείνους σχολή σεβόμενοι την αγωνία τους για το μέλλον και την αναζήτηση νέων προοπτικών. Ταυτόχρονα, σκεφτόμαστε τους γονείς τους που θέλουν να δούνε τα παιδιά τους να σπουδάζουν βεβαίως αυτό που επιθυμούν, αλλά να αποκαθίστανται σε κάθε περίπτωση επαγγελματικά και να καταξιώνονται. Στη προσπάθεια μας να σταθούμε επί της ουσίας δίπλα τους και να τους αποφορτίσουμε βοηθώντας στη διαδικασία έρευνας για εναλλακτικές λύσεις σπουδών, αποφασίσαμε να οργανώσουμε δύο ανοιχτές εκδηλώσεις ενημέρωσης – Open Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να τους ενημερώσουμε για τις δυνατότητες φοίτησης σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Έχοντας επίσημη εκπροσώπηση και συνεργασία με μια σειρά κορυφαίων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα μιλήσουν:

  • για τις δυνατότητες σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φυσιοθεραπείας και Φαρμακευτικής σε αγγλόφωνα προγράμματα στις χώρες: Σλοβακία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ιταλία, Ολλανδία, Σερβία
  • για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους στις χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Γερμανία, ενώ θα μιλήσουν και για την Ελβετία κυρίως για το τομέα τουριστικών-ξενοδοχειακών σπουδών.
  • θα υπάρξει ενημέρωση για τα ειδικά προγράμματα προετοιμασίας της EMFASIS για τις εξετάσεις εισαγωγής και τη φοίτηση σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ευρώπης καθώς και ειδική ενότητα για το Student Coaching, τη διαχείριση άγχους ενόψει εξετάσεων, τη καλύτερη διαχείριση χρόνου και την οριοθέτηση στόχων.
Πέραν του χρόνου υποβολής ερωτήσεων, υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από τους συμβούλους σπουδών μας κατόπιν ραντεβού, αρκεί να μας προωθήσετε τα στοιχεία σας καθώς και τη σχολή/χώρα/ επίπεδο σπουδών που σας ενδιαφέρει. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, οπότε δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 14/5/2019. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 7244890 για την εκδήλωση στην Αθήνα και στο 2310 852216 για την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Ειδάλλως, στείλτε μας e-mail στο info@emfasis.edu.gr δηλώνοντας ποια εκδήλωση σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε και επισημαίνοντας: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, σχολή και επίπεδο σπουδών που σας ενδιαφέρει καθώς και πιθανή χώρα επιλογής. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ