Ορκωμοσία 2019 των φοιτητών Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας (Medical University in Sofia)

ιατρική_σχολή_οδοντιατρικη_σχολή_ιατρικό_πανεπιστήμιο_Σόφια_Βουλγαρία_ σπουδες_ιατρικής_ορκωμοσία_2019_medical_university_in _sofia_bulgaria
Ιανουάριος 25. 2019 Ορκωμοσία 2019 των φοιτητών Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας (Medical University in Sofia) Με ιδιαίτερη επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στις 24/1/2019 η τελετή αποφοίτησης των φοιτητών της Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας (Medical University in Sofia), στη Βουλγαρία. Ήταν μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα με συγκίνηση και χαρά από πλευράς τόσο των αποφοίτων της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής σχολής όσο και των οικογενειών και των φίλων τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ιδίως κατά τη διάρκεια της απαγγελίας του όρκου του Ιπποκράτη, όλα τα πρόσωπα ήταν φωτισμένα, γεμάτα με χαρά και  ικανοποίηση για το σημαντικό αυτό γεγονός της απόκτησης του Ιατρικού Διπλώματος. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους να έχουν μια λαμπρή Σταδιοδρομία γεμάτη επιτυχίες!  

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ