Ιατρική και Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στο Χράντετς Κράλοβε (Charles University in Hradec Kralove)

ΙΑΤΡΙΚΗ_ΣΧΟΛΗ__ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ_ΣΧΟΛΗ_ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ_ΚΑΡΟΛΟΥ_ΤΣΕΧΙΑ_ΧΡΑΝΤΕΣ ΚΡΑΛΟΒΕ_ CHARLES UNIVERSITY_MEDICINE_DENTISTRY__FACULTY_ HRADEC KRALOVE _CZECH REPUBLIC_EMFASIS_EDUCATION
Ιανουάριος 9. 2019 Ιατρική και Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στο Χράντετς Κράλοβε (Charles University in Hradec Kralove) Έπειτα από ενημέρωση του Πανεπιστημίου του Καρόλου στο Χράντετς Κράλοβε (Charles University in Hradec Kralove), οι πρώτες εισαγωγικές εξετάσεις για την Ιατρική σχολή και την Οδοντιατρική σχολή για το έτος 2019 θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαϊου στις 8:00 π.μ. Οι εξετάσεις διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ίδιου του Πανεπιστημίου του Καρόλου στο Hradec Kralove. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις συγκεκριμένες εξετάσεις είναι μέχρι τις 30 Απριλίου 2019. Τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι είναι η Βιολογία (25 ερωτήσεις), η Χημεία (25 ερωτήσεις), η Φυσική ή τα Μαθηματικά (10 ερωτήσεις). Η εξέταση έχει την μορφή πολλαπλών επιλογών (multiple choice). Η διάρκεια της εξέτασης είναι 2,5 ώρες.  Επίσης, ακολουθεί μια σύντομη προφορική εξέταση, η οποία όμως έχει έναν τυπικό χαρακτήρα. Tα μαθήματα προετοιμασίας (foundation course) της EMFASIS για τις Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές στην Τσεχία και συγκεκριμένα για το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στο Hradec Kralove ξεκινούν αρχές Φεβρουαρίου και μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει είτε σε γκρουπ είτε σαν ιδιαίτερο μάθημα, ενώ προσφέρονται τόσο από κοντά (στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) όσο και εξ αποστάσεως. Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες στο info@emfasis.edu.gr ή στα τηλέφωνα: 210 7244890 (Αθήνα)  2310 852216,  2310 266399 (Θεσσαλονίκη)

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ