Σπουδές στο εξωτερικό – Ιατρική και Οδοντιατρική σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια

study-abroad- σπουδες-εξωτερικο- ιατρικη-οδοντιατρικη-στην-ευρωπη
Οκτώβριος 20. 2018 Σπουδές στο εξωτερικό – Ιατρική και Οδοντιατρική σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια Για όλους εκείνους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να σπουδάσουν στην Ιατρική Σχολή και Οδοντιατρική σχολή, υπάρχουν πάρα πολλές και αξιόλογες επιλογές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Μιλάμε κυρίως βέβαια για πανεπιστήμια της Ευρώπης. Σε ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι: η Σλοβακία, η Τσεχία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ολλανδία, αλλά ακόμα και η Σερβία (που επίκειται να εισαχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα προσεχή χρόνια) υπάρχουν κορυφαία πανεπιστήμια. Τα ευρωπαϊκά αυτά πανεπιστήμια προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο Ιατρικών και Οδοντιατρικών σπουδών και δέχονται κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο. Σημειωτέον, ότι οι επιλογές που προτείνονται είναι:
  • σε αγγλόφωνα τμήματα. Αυτό σημαίνει, ότι  φοιτητές διδάσκονται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.
  • η φοίτηση διαρκεί 6 χρόνια για την Ιατρική και 5-6 χρόνια για την Οδοντιατρική. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.
  • τα πανεπιστήμια είναι δημόσια.  Επομένως, είναι αυτόματη η αναγνώριση του πτυχίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες -κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσει κανείς την ειδικότητα ή την μετεκπαίδευση/μεταπτυχιακά του σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου επιθυμεί.
Εμείς, ως Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕMFASIS είμαστε επίσημοι εκπρόσωποι και συνεργάτες των περισσότερων ευρωπαϊκών σχολών Ιατρικής και Οδοντιατρικής ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του '90 και γνωρίζουμε τα πάντα που αφορούν στις σπουδές στις χώρες αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 2107244890 (Αθήνα) 2310852216, 2310266399 (Θεσσαλονίκη) ή στείλτε μας e-mail στο: info@emfasis.edu.gr       Επίσης μπορείτε πάντα να μας ακολουθείτε στις σελίδες μας στο YouTube  Facebook  Instagram  

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ