Αγγλικά για επαγγελματίες- Σεμινάρια με πιστοποίηση από το University of Greenwich

μαθηματα_αγγλικά_ενηλικων_ορολογία
Απρίλιος 3. 2018 Αγγλικά για επαγγελματίες- Σεμινάρια με πιστοποίηση από το University of Greenwich

Είστε επαγγελματίας και θέλετε να μάθετε Aγγλικά σε επίπεδο ορολογίας που θα σας βοηθήσει στο επάγγελμα σας; Τώρα έχετε την ευκαιρία!

Τα Αγγλικά είναι σήμερα άλλωστε απαραίτητα για όλους εκείνους τους σοβαρούς επαγγελματίες που θέλουν να είναι μπροστά στις εξελίξεις της σύγχρονης παγκόσμιας οικονομίας.

Εμείς στην ΕΜFASIS έχουμε σχεδιάσει εξειδικευμένα προγράμματα στον τομέα αυτό.

Το πρόγραμμα ορολογίας ανάλογα με τον επαγγελματικό κλάδο στον οποίο ανήκετε, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις γλωσσικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση διεθνώς. Θέλετε να επικοινωνείτε καλύτερα με πελάτες και συνεργάτες στο εξωτερικό; Ασχολείστε με τον τουρισμό ή θέλετε να εξασφαλίσετε την ιδανική θέση εργασίας; Η προσέγγιση των μαθημάτων μας σε επίπεδο ορολογίας θα είναι για εσάς πολύτιμη βοήθεια. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα διδασκαλίας το διδακτικό προσωπικό της EMFASIS θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Την ίδια στιγμή, έπειτα από την ολοκλήρωση παρακολούθησης των μαθημάτων σύμφωνα με τον τομέα εργασίας υπάρχει δυνατότητα εξέτασης και απόκτησης πιστοποιητικού γλωσσομάθειας από το Πανεπιστήμιο του Greenwich (University of Greenwich).

Ενδεικτικά, υπάρχουν προγράμματα αγγλικών για τους εργαζόμενους στους τομείς:

Υγείας (Medical, Dental, Nursing, Pharmaceutical, Physiotherapy, Psychology, Paramedics Terminology)

Τουρισμού (Food & Sea Food Industry, Tourism, Hotels, Restaurants, Cafes, Catering Industry Terminology)

Εκπαίδευσης (Kindergarten Teacher, Au Pair, Public Relations Terminology)

Επιχειρήσεων, Νομικό, Τραπεζικό & Λογιστικό (Business, Banking, Accounting, Finance, Marketing, Management, Law, Petroleum & Gas, Secretarial - Call Center Terminology)

Πληροφορικής & Υπολογιστών (Information Technology, Computing, Software Engineering Terminology)

Κατασκευαστικό- Γεωργίας (Engineering, Buildings, Architecture, Art & Design, Electronics, Agriculture & Plumbing)

Μεταφορών (Transportation, Shipping, Taxi Driving, Civil Aviation, Logistics, Air Hostess Terminology)

Σωμάτων Ασφαλείας & Προστασίας Πολιτών (Security Forces, Military Terminology, Police, Air Force, Fire Fighter, Navy, Navy Merchant)

Αισθητικής & Υπηρεσιών Ομορφιάς (Beauty Salon Terminology)

Mη χάνετε χρόνο! Παρακολουθήστε τα σεμινάρια Αγγλικών για επαγγελματίες! Αποκτήστε τώρα τα προσόντα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην εργασία σας!

Σημαντική σημείωση: ο φορέας που διαχειρίζεται τις εξετάσεις και χορηγεί τα Πιστοποιητικά Αγγλικών Ειδικότητας είναι αποκλειστικά η Express Publishing International Vocational English σε αποκλειστική συνεργασία με το University of Greenwich του Λονδίνου.

 

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ