ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ UNIVERSITY OF GREENWICH

μαθηματα_αγγλικά_ενηλικων_ορολογία
Απρίλιος 3. 2018 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ UNIVERSITY OF GREENWICH

Τα Aγγλικά είναι σήμερα μια απαραίτητη γλώσσα για όλους εκείνους που θέλουν να είναι μπροστά στις εξελίξεις της σύγχρονης παγκόσμιας οικονομίας. Η χρήση της αγγλικής γλώσσας στον εργασιακό χώρο διαφέρει από τη βασική γνώση, αυτή των καθημερινών Αγγλικών και είναι απαραίτητη για κάθε σοβαρό επαγγελματία. Εμείς, ως ΕΜFASIS, θέλοντας να προσφέρουμε ουσιαστικά στον τομέα αυτό έχουμε σχεδιάσει εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού τομέα.

Προσφέρουμε λοιπόν, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προκειμένου να αποκτήσετε εκείνες τις γλωσσικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση στη διεθνή εμπορική γλώσσα. Είτε θέλετε να επικοινωνείτε καλύτερα με πελάτες και συνεργάτες στο εξωτερικό είτε ασχολείστε με τον τουρισμό είτε θέλετε να εξασφαλίσετε την ιδανική θέση εργασίας θέλοντας να είστε πιο παραγωγικός, η προσέγγιση των μαθημάτων μας σε επίπεδο ορολογίας θα είναι για εσάς πολύτιμη βοήθεια. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και μέσα σε ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον το διδακτικό προσωπικό της EMFASIS θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Την ίδια στιγμή, έπειτα από την ολοκλήρωση παρακολούθησης των μαθημάτων σύμφωνα με τον τομέα εργασίας υπάρχει δυνατότητα εξέτασης και απόκτησης πιστοποιητικού γλωσσομάθειας από το Πανεπιστήμιο του Greenwich (University of Greenwich).

Ενδεικτικά, υπάρχουν προγράμματα παρακολούθησης για τους εργαζόμενους στους τομείς:

Υγείας (Medical, Dental, Nursing, Pharmaceutical, Physiotherapy, Psychology, Paramedics Terminology)

Τουρισμού (Food & Sea Food Industry, Tourism, Hotels, Restaurants, Cafes, Catering Industry Terminology)

Εκπαίδευσης (Kindergarten Teacher, Au Pair, Public Relations Terminology)

Επιχειρήσεων, Νομικό, Τραπεζικό & Λογιστικό (Business, Banking, Accounting, Finance, Marketing, Management, Law, Petroleum & Gas, Secretarial - Call Center Terminology)

Πληροφορικής & Υπολογιστών (Information Technology, Computing, Software Engineering Terminology)

Κατασκευαστικό- Γεωργίας (Engineering, Buildings, Architecture, Art & Design, Electronics, Agriculture & Plumbing)

Μεταφορών (Transportation, Shipping, Taxi Driving, Civil Aviation, Logistics, Air Hostess Terminology)

Σωμάτων Ασφαλείας & Προστασίας Πολιτών (Security Forces, Military Terminology, Police, Air Force, Fire Fighter, Navy, Navy Merchant)

Αισθητικής & Υπηρεσιών Ομορφιάς (Beauty Salon Terminology)

Mη χάνετε χρόνο! Αποκτήστε τώρα τα προσόντα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην εργασία σας!

Σημαντική σημείωση: ο φορέας που διαχειρίζεται τις εξετάσεις και χορηγεί τα Πιστοποιητικά Αγγλικών Ειδικότητας είναι αποκλειστικά η Express Publishing International Vocational English σε αποκλειστική συνεργασία με το University of Greenwich του Λονδίνου.

 

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ