Το όραμα του εκπαιδευτικού ομίλου Emfasis

Δε χρειάζεται να είναι κανείς ιστορικός για να γνωρίζει ότι η πατρίδα μας υπήρξε η γενέτειρα του Ιπποκράτη , του Πυθαγόρα, του Εμπεδοκλή, του Ασκληπιού και πολλών άλλων προδρόμων της Ιατρικής, της Φαρμακευτικής, της Μηχανολογίας και άλλων θετικών επιστημών.

Στην εποχή μας άραγε δεν υπάρχουν «μεγάλα μυαλά» ή ταλέντα που αποκτώντας τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν;

Σε αυτό λοιπόν κατατείνει η όλη προσπάθεια της EMFASIS, στο να ανοίξουμε δηλαδή διεθνείς ορίζοντες για αυτούς τους ανθρώπους, προωθώντας τις διεθνείς συνεργασίες και τη δημιουργία δικτύων επικοινωνίας   των Ελλήνων φοιτητών με ξένους φοιτητές, Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και λοιπούς φορείς.

Στοχεύουμε στο να ανοίξουμε το δρόμο προς τη διεθνή εμπειρία και να σταθούμε δίπλα στους νέους και τις νέες βοηθώντας τους στην απόκτηση εκείνων των γνωστικών εργαλείων που θα τους επέτρεπαν κάποια στιγμή να προσφέρουν σε παγκόσμιο επίπεδο με καινοτόμες ιδέες, έρευνα και τεχνολογίες.

Οραματιζόμαστε τον ενεργό ρόλο των νέων ανθρώπων στην προώθηση των επιστημών και συμβάλλουμε σε αυτό με την Υπευθυνότητα, τη Συνέπεια και την εμπράγματη Υποστήριξη μας στις δικές τους ΣΠΟΥΔΕΣ!

Στηρίζουμε το δικό σας  όραμα…!