Μήνυμα Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Ομίλου Emfasis

  Αγαπητές φίλες και φίλοι,

-Κ.ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ Μήνυμα Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Ομίλου Emfasis emfasis eduΣε ένα διεθνές περιβάλλον σκληρού ανταγωνισμού σε εργασιακό επίπεδο, συχνά η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα ενός νέου ανθρώπου για το μέλλον του εντείνεται ολοένα και περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς που θα ήθελαν να δούνε τα παιδιά τους να σπουδάζουν βεβαίως αυτό που επιθυμούν, αλλά και να αποκαθίστανται σε κάθε περίπτωση επαγγελματικά και να καταξιώνονται.

Ο Όμιλος EMFASIS είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο που εξειδικεύεται στην προετοιμασία υποψήφιων φοιτητών για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, Πολυτεχνείου και όχι μόνο, σε χώρες του εξωτερικού σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Σας προτείνει αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις για τις Σπουδές τις δικές σας ή ενός προσφιλούς προσώπου σας, εξασφαλίζοντας τη βεβαιότητα μιας μελλοντικής επαγγελματικής επιτυχίας.

Με συστηματική δραστηριότητα και εκπαιδευτική εμπειρία που αριθμεί σε 35 χρόνια του υπογράφοντος κι έχοντας στο ενεργητικό της την αποστολή εκατοντάδων παιδιών, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι σήμερα επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες, η EMFASIS εκπροσωπεί μια σειρά έγκριτων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο σπουδών και οδηγούν σε πτυχία με άμεση αναγνώριση όχι μόνο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά διεθνώς.

Η πρόταση μας λοιπόν είναι σοβαρή, υπεύθυνη, αποτελεσματική και απόλυτα δοκιμασμένη: αναλαμβάνοντας τη γνωστική προετοιμασία, την εγγραφή, την μετακίνηση και εγκατάσταση του φοιτητή, καθώς και την Ακαδημαϊκή εποπτεία του από την πρώτη ημέρα των Σπουδών του μέχρι την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, διασφαλίζουμε την πιο σημαντική επένδυση στο μέλλον του, που είναι η απόκτηση ενός εξαιρετικού τίτλου σπουδών!

Με ιδιαίτερη τιμή,

Μένανδρος Εμφιετζόγλου

Γενικός Διευθυντής του

Εκπαιδευτικού Ομίλου EMFASIS