Εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου Emfasis

Ο Εκπαιδευτικός όμιλος EMFASIS προχωρά ακόμη ένα βήμα στην εξέλιξη και προσφέρει διαδραστικότητα, αμεσότητα και εγκυρότητα, ώστε οι μαθητές μας να απολαμβάνουν τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες κάθε στιγμή μέσα σε ένα ευχάριστο και τεχνολογικά άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον.

Επιθυμώντας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας και με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στην ανάπτυξη των παρεχόμενων προγραμμάτων, ανακαινίσαμε πλήρως το κτίριο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 99 στην Θεσσαλονίκη, καθώς και τα γραφεία μας στην οδό Γ. Σισίνη 39 στην Αθήνα, παραπλεύρως του ξενοδοχείου Χίλτον και ακριβώς απέναντι από το κτίριο του «Συνηγόρου του Πολίτη».

Η EMFASIS αποτελεί εγγύηση στην ποιότητα και με τα γραφεία και τους χώρους διδασκαλίας που διαθέτει σε κεντρικά σημεία τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από τις πανεπιστημιουπόλεις, δίνει στους φοιτητές και τους εργαζόμενους, ευκαιρία για εύκολη πρόσβαση και χωρίς χρονοβόρες μετακινήσεις σε έναν πραγματικά όμορφο χώρο διαμορφωμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές προδιαγραφές.