Οι αξίες του εκπαιδευτικού ομίλου Emfasis

Εμπιστοσύνη & σεβασμός

Επειδή κάθε αξιόπιστη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό, λειτουργούμε πάντα με κριτήριο και γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του φοιτητή, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις ανάγκες του με χαμόγελο, αισιοδοξία και αγάπη. Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του με προσοχή και κατανόηση σε οτιδήποτε τον απασχολεί, με συνεχή ενθάρρυνση, ενδιαφέρον και φροντίδα.

Συνέπεια & αποτελεσματικότητα

Έχοντας εμπνεύσει σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας μία ροπή προς την τελειότητα και καλλιεργώντας συστηματικά ένα αίσθημα αυτοβελτίωσης, αντιμετωπίζουμε τον φοιτητή με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Διαποτισμένοι με αυτή τη φιλοσοφία τηρούμε απαρέγκλιτα τις υποσχέσεις μας, εγγυόμαστε την ασφαλή εκπαιδευτική του πορεία και ανταποκρινόμαστε έμπρακτα σε όλες τις προσδοκίες του ιδίου και της οικογένειάς του.

Αγάπη για την Εκπαίδευση & την Επιστήμη

Επιδεικνύουμε με συστηματικό τρόπο την προσήλωσή μας στις αρχές της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης με συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας, υιοθέτηση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Επαγγελματισμός & Δημιουργικότητα

Με ομαδικό πνεύμα και θετική ενέργεια θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους για τον εαυτό μας και την εταιρία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε, προσφέροντας σε όλους τους φοιτητές μας λύσεις και διεξόδους σε κάθε ενδεχόμενο πρόβλημά τους.

Οργάνωση & Στρατηγική

Επειδή τίποτα δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη, με προσεκτική μελέτη των δυνατοτήτων, των απαιτήσεων και των στόχων του κάθε φοιτητή σχεδιάζουμε ένα μακροσκελές πλάνο των κινήσεων που πρέπει να γίνουν για να φθάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα. Βρίσκουμε λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως τόσο στις γνωστικές απαιτήσεις όσο και στις οικονομικές του δυνατότητες, αναζητώντας πάντα τους πιο ευνοϊκούς και συμφέροντες για εκείνον όρους.

Είμαστε λοιπόν περήφανοι για το έργο που επιτελούμε και καθημερινά αυτό το αίσθημα υπεροχής ενισχύεται από την εμπιστοσύνη και την αποδοχή που εκφράζουν  απέναντί μας εκατοντάδες γονείς και παιδιά σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι συνεργάτες μας στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια.

Γιατί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EMFASIS είναι μία Σχολή με μακρόχρονη παράδοση επιτυχιών, που δεν έχει καμία σχέση με όλους εκείνους που οψίμως ασχολούνται με τις Σπουδές στο Εξωτερικό και ταυτόχρονα αποτελεί εχέγγυο μιας ασφαλούς πορείας μέχρι την απόκτηση του  πολυπόθητου πτυχίου.