Μαθήματα εκμάθησης Γαλλικών

83628592 Μαθήματα εκμάθησης Γαλλικών emfasis edu

Επίπεδα γνώσεις Γαλλικών

Η γαλλική γλώσσα είναι η τρίτη από τις Ρομανικές γλώσσες από άποψη αριθμού ομιλητών ως μητρική γλώσσα, μετά την ισπανική και την πορτογαλική, αλλά η μόνη με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους  και η μόνη με 600 περίπου εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική, πρώτη ή δεύτερη γλώσσα.
Είναι επίσημη γλώσσα σε διάφορες κοινότητες και οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η μόνη επίσημη γλώσσα για την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση.
Στην ΕMFASIS δίνουμε τη δυνατότητα για μεθοδική και αποτελεσματική προετοιμασία με στόχο την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ διπλωμάτων σε όλα τα επίπεδα:
• DELF και DALF που χορηγούνται από το Γαλλικό Ινστιτούτο
• TFLF (Test Francophone Langue Francaise) που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Λιέγης
• Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που χορηγείται από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
• Sorbonne που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Παρίσι IV) για τα επίπεδα Β1, Β2, C1, C2
Το Γαλλικό Ινστιτούτο διεξάγει τις εξετάσεις των πτυχίων DELF / DALF καθώς επίσης και των πτυχίων SORBONNE του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.
Επίσης αναλαμβάνουμε:
–          την προετοιμασία φοιτητών στα πλαίσια του προγράμματος Socrates- Erasmus στις γαλλόφωνες χώρες και
–          την προετοιμασία  μαθητών για το ειδικό μάθημα των γαλλικών των Πανελληνίων εξετάσεων

Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι επίπεδα σύμφωνα με τις βαθμίδες που έχει ορίσει το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ). (λινκ για τον παρακατω πινακα) .

Αρχάριος χρήστης

A1 A2
Μπορεί να κατανοεί και να χρησιμοποιεί οικείες και καθημερινές εκφράσεις και να διατυπώνει με απλό τρόπο συγκεκριμένες ανάγκες του. Μπορεί να αυτοσυστήνεται ή να συστήνει άλλο πρόσωπο, να θέτει προσωπικές ερωτήσεις σε κάποιον (π.χ., για τον τόπο κατοικίας του, τις σχέσεις του, πράγματα που του ανήκουν) και να απαντά σε ανάλογες ερωτήσεις. Μπορεί να επικοινωνεί με απλά λόγια, αν ο συνομιλητής του μιλά αργά και καθαρά και δείχνει συνεργάσιμος. Μπορεί να κατανοεί μεμονωμένες λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά για καθημερινά και οικεία θέματα (π.χ., απλές ατομικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, στενό περιβάλλον, εργασία). Μπορεί να επικοινωνεί κατά τη διεκπεραίωση απλών και συνηθισμένων εργασιών που απαιτούν μόνο μια απλή ανταλλαγή πληροφοριών σε θέματα οικεία και καθημερινά. Μπορεί να περιγράφει με απλά λόγια την κατάρτισή του και το στενό του περιβάλλον και να αναφέρεται σε θέματα που αφορούν στις άμεσες ανάγκες του.

Ανεξάρτητος χρήστης

B1 B2
Μπορεί να κατανοεί τα σημαντικά σημεία θεμάτων οικείων σχετικά με την εργασία, το σχολείο, την αναψυχή, κτλ, όταν ο ομιλητής χρησιμοποιεί με σαφήνεια την καθιερωμένη γλώσσα. Μπορεί να τα καταφέρει στις περισσότερες καταστάσεις που θα συναντήσει σε ένα ταξίδι σε περιοχή όπου ομιλείται η γλώσσα-στόχος. Μπορεί να εκφέρει ένα λόγο απλό και συγκροτημένο σε θέματα οικεία και σε θέματα του ενδιαφέροντός του. Μπορεί να διηγηθεί ένα γεγονός, μια εμπειρία ή ένα όνειρο, να περιγράψει μια προσδοκία ή ένα στόχο και να παραθέσει με συντομία τους λόγους ή τις διευκρινίσεις ενός σχεδίου ή μιας ιδέας. Μπορεί να κατανοεί το ουσιαστικό περιεχόμενο συγκεκριμένων ή αφηρημένων θεμάτων ενός πολύπλοκου κειμένου, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών όρων που σχετίζονται με την ειδικότητά του. Μπορεί να επικοινωνεί με αυθορμητισμό και άνεση, σε βαθμό που να συζητά με ομιλητή της γλώσσας-στόχου χωρίς προσκόμματα. Μπορεί να εκφράζεται με σαφήνεια και λεπτομέρειες για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, να εκφέρει άποψη για θέματα επικαιρότητας και να παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διάφορων δυνατοτήτων.

Αυτάρκης χρήστης

C1 C2
Μπορεί να κατανοεί μια μεγάλη ποικιλία μακροσκελών και απαιτητικών κειμένων, καθώς και των έμμεσων νοημάτων τους. Μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα και άνετα, δίχως να δίνει την εντύπωση ότι ψάχνει να βρει τις λέξεις. Μπορεί να χρησιμοποιεί τη γλώσσα με τρόπο αποτελεσματικό και ευέλικτο στην κοινωνική, επαγγελματική ή ακαδημαϊκή του ζωή. Μπορεί να εκφράζεται για πολύπλοκα θέματα με τρόπο άνετο και λόγο ορθά δομημένο, πράγμα που φανερώνει ότι ο χρήστης έχει τον έλεγχο των εργαλείων οργάνωσης, εκφοράς και συνοχής του λόγου του. Μπορεί να κατανοεί, δίχως προσπάθεια, σχεδόν ό,τι διαβάζει ή ακούει. Μπορεί να αναμεταδίδει γεγονότα και επιχειρήματα διάφορων γραπτών και προφορικών πηγών, συνοψίζοντάς τα με τρόπο συγκροτημένο. Μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα, άνετα και με ακρίβεια και να χειρίζεται τις λεπτές νοηματικές αποχρώσεις, όταν αναφέρεται σε πολύπλοκα θέματα.

Link για τον πίνακα:

gallikapinakas1 Μαθήματα εκμάθησης Γαλλικών emfasis edu

Με τη βοήθεια ενός κατατακτήριου τεστ θα ενταχθείς στο κατάλληλο επίπεδο ανάλογα με τις γνώσεις σου.

1ο επίπεδο

Beginners

2ο επίπεδο

Elementary

3ο επίπεδο

Pre-intermediate

4ο επίπεδο

Intermediate

5ο επίπεδο

upper-intermediate

6ο επίπεδο

Advanced

ΠΤΥΧΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

81988975 Μαθήματα εκμάθησης Γαλλικών emfasis edu
Από το Σεπτέμβριο του 2005, οι εξετάσεις γαλλικής γλώσσας άλλαξαν και οι 10 ενότητες  DELF + DALF (A1,A2,A3,A4,A5,A6,B1,B2,B3,B4) αντικαταστάθηκαν από ανεξάρτητα μεταξύ τους διπλώματα (DELF A1, DELF A2, DELF B1, DELF B2, DALF C1 και DALF C2).

-DELF
Περισσότερα Τα διπλώματα DELF (Diplome d' Etudes en langue francaise) είναι διπλώματα γλωσσομάθειας που χορηγεί το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας. Υπάρχουν 4 διπλώματα  DELF (DELF A1, DELF A2, DELF B1, DELF B2). Ένας  υποψήφιος μπορεί να δώσει κατευθείαν εξετάσεις για DELF B2 χωρίς να χρειάζεται να έχει αποκτήσει προηγουμένως το DELF A1 ή DELF A2, αρκεί να έχει παρακολουθήσει τα μαθήματα που απαιτούνται ώστε να έχει φτάσει στο αντίστοιχο επίπεδο γνώσεων. Ωστόσο συστήνεται η σταδιακή απόκτηση κάθε διπλώματος ανάλογα και με την ηλικία κάθε υποψηφίου.
-DALF
Περισσότερα Τα διπλώματα DALF (Diplome approfonti de langue francaise) είναι διπλώματα γλωσσομάθειας που χορηγεί  το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας. Υπάρχουν 2 διπλώματα DALF (DALF C1 και DALF C2) καθένα από τα οποία είναι ανεξάρτητο του άλλου. Με την απόκτηση του DALF C2 χορηγείται Επάρκεια Διδασκαλίας από το  Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας
-TFLF (Test Francophone Langue Francaise)
Περισσότερα Το Πανεπιστήμιο της Λιέγης, ένα από τα παλιότερα και πιο αξιόπιστα πανεπιστήμια στον κόσμο, εγγυάται την αξιοπιστία των εξετάσεων TFLF (Test Francophone Langue Francaise). Οι εξετάσεις ακολουθούν το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών με θέματα φιλικά προς τον εξεταζόμενο. Το πτυχίο C2 παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης επάρκεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας.
- Sorbonne (Β2, C1, C2)
Περισσότερα Τα διπλώματα  Sorbonne B2,  Sorbonne I - C1  και Sorbonne II - C2 χορηγούνται  απο το Πανεπιστήμιο Sorbonne IV του Παρισιού και πιστοποιούν τις γνώσεις των υποψηφίων τόσο σε επίπεδο γλώσσας όσο και σε επίπεδο λογοτεχνίας και πολιτισμού.
- Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
Περισσότερα Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠγ) είναι ένα σύστημα εξετάσεων που πιστοποιείται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Αναγνωρίζεται από όλους τους κρατικούς φορείς. Η εξέταση για τα επίπεδα Α1-Α2 πραγματοποιείται με διαβαθμισμένο τεστ όπως και η εξέταση για τα επίπεδα Β1-Β2.
Στην EMFASIS ψάχνoυμε συνεχώς για νέο υλικό για ανάγνωση και ενημερώνουμε τις πηγές από όπου αντλούμε θέματα, ώστε οι μαθητές μας να είναι απόλυτα έτοιμοι να κατανοήσουν άγνωστα κείμενα την «κρίσιμη» μέρα των εξετάσεων και γενικότερα να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κουλτούρας της συγκεκριμένης χώρας και των ανθρώπων της.

gallika

ΔΙΔΑΚΤΡΑ Τα δίδακτρα μας κλιμακώνονται ανάλογα με το είδος του μαθήματος και τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας και των σπουδαστών κάθε τμήματος. Η πληρωμή γίνεται ανά μήνα, με έκδοση της προβλεπόμενης Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών. Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης των Εταιρικών Προγραμμάτων βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους πελάτες μας για ενημέρωση, ρύθμιση λεπτομερειών και επίλυση τυχόν προβλημάτων. Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ  
  Παρέχουμε ειδικές τιμές για όλες τις κατηγορίες ενηλίκων και ειδικές      εκπτώσεις στους παλαιούς μαθητές μας.  Επιπλέον έκπτωση στην προεξόφληση διδάκτρων