Μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών

795574781 Μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών emfasis edu

Επίπεδα γνώσεις Αγγλικών

Τα αγγλικά αποτελούν χωρίς αμφιβολία από τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου ως η πλέον καθιερωμένη διεθνής γλώσσα στους τομείς της επιστήμης, του εμπορίου, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Τα μαθήματα Αγγλικών βοηθούν  τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας βασικό στοιχείο ενός βιογραφικού επιτρέποντας την επικοινωνία με εκατομμύρια ανθρώπων από όλο τον κόσμο και δίνοντας τη δυνατότητα εξέλιξης σε ένα σύγχρονο ακαδημαϊκό ή  εργασιακό περιβάλλον το οποίο τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει και απαιτεί επικοινωνία με βάση μια ξένη γλώσσα όπως τα αγγλικά. Το πρόγραμμα της EMFASIS σε προετοιμάζει για να πετύχεις στις επίσημες εξετάσεις των Αγγλικών αποκτώντας τη πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει.

Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι επίπεδα σύμφωνα με τις βαθμίδες που έχει ορίσει το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ). (λινκ για τον παρακατω πινακα) .

Αρχάριος χρήστης

A1 A2
Μπορεί να κατανοεί και να χρησιμοποιεί οικείες και καθημερινές εκφράσεις και να διατυπώνει με απλό τρόπο συγκεκριμένες ανάγκες του. Μπορεί να αυτοσυστήνεται ή να συστήνει άλλο πρόσωπο, να θέτει προσωπικές ερωτήσεις σε κάποιον (π.χ., για τον τόπο κατοικίας του, τις σχέσεις του, πράγματα που του ανήκουν) και να απαντά σε ανάλογες ερωτήσεις. Μπορεί να επικοινωνεί με απλά λόγια, αν ο συνομιλητής του μιλά αργά και καθαρά και δείχνει συνεργάσιμος. Μπορεί να κατανοεί μεμονωμένες λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά για καθημερινά και οικεία θέματα (π.χ., απλές ατομικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, στενό περιβάλλον, εργασία). Μπορεί να επικοινωνεί κατά τη διεκπεραίωση απλών και συνηθισμένων εργασιών που απαιτούν μόνο μια απλή ανταλλαγή πληροφοριών σε θέματα οικεία και καθημερινά. Μπορεί να περιγράφει με απλά λόγια την κατάρτισή του και το στενό του περιβάλλον και να αναφέρεται σε θέματα που αφορούν στις άμεσες ανάγκες του.

Ανεξάρτητος χρήστης

B1 B2
Μπορεί να κατανοεί τα σημαντικά σημεία θεμάτων οικείων σχετικά με την εργασία, το σχολείο, την αναψυχή, κτλ, όταν ο ομιλητής χρησιμοποιεί με σαφήνεια την καθιερωμένη γλώσσα. Μπορεί να τα καταφέρει στις περισσότερες καταστάσεις που θα συναντήσει σε ένα ταξίδι σε περιοχή όπου ομιλείται η γλώσσα-στόχος. Μπορεί να εκφέρει ένα λόγο απλό και συγκροτημένο σε θέματα οικεία και σε θέματα του ενδιαφέροντός του. Μπορεί να διηγηθεί ένα γεγονός, μια εμπειρία ή ένα όνειρο, να περιγράψει μια προσδοκία ή ένα στόχο και να παραθέσει με συντομία τους λόγους ή τις διευκρινίσεις ενός σχεδίου ή μιας ιδέας. Μπορεί να κατανοεί το ουσιαστικό περιεχόμενο συγκεκριμένων ή αφηρημένων θεμάτων ενός πολύπλοκου κειμένου, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών όρων που σχετίζονται με την ειδικότητά του. Μπορεί να επικοινωνεί με αυθορμητισμό και άνεση, σε βαθμό που να συζητά με ομιλητή της γλώσσας-στόχου χωρίς προσκόμματα. Μπορεί να εκφράζεται με σαφήνεια και λεπτομέρειες για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, να εκφέρει άποψη για θέματα επικαιρότητας και να παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διάφορων δυνατοτήτων.

Αυτάρκης χρήστης

C1 C2
Μπορεί να κατανοεί μια μεγάλη ποικιλία μακροσκελών και απαιτητικών κειμένων, καθώς και των έμμεσων νοημάτων τους. Μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα και άνετα, δίχως να δίνει την εντύπωση ότι ψάχνει να βρει τις λέξεις. Μπορεί να χρησιμοποιεί τη γλώσσα με τρόπο αποτελεσματικό και ευέλικτο στην κοινωνική, επαγγελματική ή ακαδημαϊκή του ζωή. Μπορεί να εκφράζεται για πολύπλοκα θέματα με τρόπο άνετο και λόγο ορθά δομημένο, πράγμα που φανερώνει ότι ο χρήστης έχει τον έλεγχο των εργαλείων οργάνωσης, εκφοράς και συνοχής του λόγου του. Μπορεί να κατανοεί, δίχως προσπάθεια, σχεδόν ό,τι διαβάζει ή ακούει. Μπορεί να αναμεταδίδει γεγονότα και επιχειρήματα διάφορων γραπτών και προφορικών πηγών, συνοψίζοντάς τα με τρόπο συγκροτημένο. Μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα, άνετα και με ακρίβεια και να χειρίζεται τις λεπτές νοηματικές αποχρώσεις, όταν αναφέρεται σε πολύπλοκα θέματα.

Με τη βοήθεια ενός τεστ on-line κατατακτήριου τεστ θα ενταχθείς στο κατάλληλο επίπεδο ανάλογα με τις γνώσεις σου.

1ο επίπεδο

beginners

2ο επίπεδο

elementary

3ο επίπεδο

Pre-intermediate

4ο επίπεδο

intermediate

5ο επίπεδο

upper-intermediate

6ο επίπεδο

advanced

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΜΦΑΣΙΣ αναλαμβάνει την προετοιμασία υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, με ειδικό πρόγραμμα μαθημάτων. Η εξέταση στο ειδικό μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας περιλαμβάνει τα εξής μέρη: 1) κατανόηση και παραγωγή γραπτού λόγου, 2) επεξεργασία κειμένων μέσω ερωτήσεων ανάπτυξης και πολλαπλών επιλογών και 3) γλωσσική επίγνωση (λεξιλόγιο-γραμματική) και διαρκεί συνολικά τρεις ώρες. Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων προετοιμασίας πραγματοποιείται περίπου ένα μήνα πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η συνολική διάρκειά του είναι τρεις εβδομάδες και περιλαμβάνει δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα. Στα πλαίσια του προγράμματος προετοιμασίας, οι υποψήφιοι προετοιμάζονται ειδικά πάνω σε θέματα προηγούμενων ετών, ώστε να εξοικειωθούν με τον τρόπο διεξαγωγής, τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των εξετάσεων στο ειδικό μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας, καθώς και με τον τρόπο βαθμολόγησης. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο τρίωρο κάθε εβδομάδας αναλύονται θέματα προηγούμενων ετών, δίνονται στους υποψηφίους υποδείξεις για τον τρόπο αντιμετώπισης αντίστοιχων θεμάτων, ενώ στο δεύτερο τρίωρο πραγματοποιούνται τεστ με τη μορφή των κανονικών εξετάσεων πάνω σε θέματα αντίστοιχης δυσκολίας, που επιλέγει το έμπειρο προσωπικό του ομίλου, για την κατά το δυνατόν καλύτερη κατάρτιση και βελτίωση των επιδόσεων κάθε υποψηφίου, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στη συνέχεια.

 

ΠΤΥΧΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

 48297454 Μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών emfasis edu

-First Certificate in English
Περισσότερα

Το FCE είναι πτυχίο γλωσσομάθειας που απονείμει το Πανεπιστήμιο του Cambridge κατόπιν εξετάσεων. Καλύπτει την επικοινωνία σε βασικούς τομείς και η κατοχή του είναι πλέον απαραίτητη και επιτακτική στον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τομέα. Ισοδύναμα πτυχία είναι και τα: ECCE του Michigan, ΚΠΓ Β2, TOEIC (score 505-780) και PTE Level 3. Χρόνος προετοιμασίας: 8 μήνες κατά μέσο όρο. Εξαρτάται βεβαίως από το ενδιαφέρον που θα επιδειχθεί και την προσπάθεια από πλευράς του κάθε μαθητή.  

-Certificate in Advanced English
Περισσότερα

Το CAE είναι και αυτό πτυχίο γλωσσομάθειας που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge κατόπιν εξετάσεων. Είναι αποδεικτικό υψηλού επιπέδου γνώσης της γλώσσας για όσους χρησιμοποιούν τα Αγγλικά στη δουλειά ή τις σπουδές τους. Ισοδύναμα πτυχία είναι και τα: ALCE του Michigan, ΚΠΓ Γ1, TOEIC (score 785-900) και PTE Level 4  

- Certificate of Proficiency in English
Περισσότερα

Το CPE είναι ένα πτυχίο γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου του Cambridge. Αντιστοιχεί σε επίπεδο γνώσης του αγγλικού πανεπιστημιακού επιπέδου και αναγνωρίζεται από τα περισσότερα Βρετανικά πανεπιστήμια, αλλά και διεθνώς, ως αποδεικτικό άριστης γνώσης της γλώσσας . Η απόκτηση του προσφέρει επίσης τη δυνατότητα απόκτησης άδειας διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Ισοδύναμο πτυχίο που δίνει επάρκεια είναι και το ECPE του Πανεπιστημίου του Michigan. Το πτυχίο PTE Level 5 πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο γνώσης χωρίς όμως να χορηγεί επάρκεια. 

-IELTS
Περισσότερα

To IELTS (International English Language Testing System Examination) είναι το διεθνές σύστημα εξέτασης της αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστήμιου του Cambridge το οποίο αξιολογεί την ικανότητα των υποψηφίων που επιθυμούν να σπουδάσουν σε Αγγλικά Πανεπιστήμια, σχολεία ή κολέγια ή επιθυμούν να εργαστούν σε χώρες όπου η αγγλική γλώσσα χρησιμοποιείται για την επικοινωνία. Ενδείκνυται για υποψηφίους 16 ετών και άνω. Τα αποτελέσματα του ΙELTS ισχύουν για 2 χρόνια. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στο Academic Module ή στο General Training Module, ανάλογα με το μελλοντικό πρόγραμμα τους. Δηλαδή υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του IELTS Test.

 • Tο Academic Module είναι για σπουδαστές που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια ή σχολές ανώτερης εκπαίδευσης.
 • Το General Training Module είναι για σπουδαστές που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε γυμνάσια, σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ή για να μεταναστεύσουν σε αγγλόφωνες χώρες.
Δεν υπάρχει καθορισμένο pass mark (βαθμός πρόσβασης). Κάθε ίδρυμα καθορίζει τον βαθμό (score) που θεωρεί κατάλληλο. Τα περισσότερα πανεπιστήμια θέτουν ως χαμηλότερη βάση το 5.  Εντούτοις, σαν γενικός κανόνας , score κάτω από Band 5, σε οποιοδήποτε skill, θεωρείται πολύ χαμηλό για ακαδημαϊκές σπουδές. Score πάνω από Band 6 εκλαμβάνεται επαρκές ως καλό. Γενική επίδοση με Band score 5 ή 6 είναι οριακή και η αποδοχή του φοιτητή εξαρτάται από το κάθε πανεπιστήμιο και τα standards του. To IELTS αποτελείται από 4 μέρη:
 • Listening Comprehension
 • Reading Comprehension
 • Composition
 • Interview
  For more information about IELTS and test centre locations, you can visit www.ielts.org 

-TOEFL
Περισσότερα

TOEFL - iBT(Test of English as a Foreign Language-Internet Based Test) Το TOEFL πιστοποιεί το επίπεδο γνώσεων του υποψηφίου στην Αγγλική Γλώσσα για να ενταχθεί σε πανεπιστημιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα Αγγλόφωνων Πανεπιστημίων της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Από τον Ιούλιο του 2006 οι εξετάσεις διεξάγονται μόνο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές (internet based test) και διαρκούν περίπου 4 ώρες. Η επιτυχία στις εξετάσεις προϋποθέτει γνώσεις Αγγλικών επιπέδου FCE και άνω. Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε 4 sections:

 • Στο Reading οι υποψήφιοι διαβάζουν τρία έως πέντε αποσπάσματα κειμένου και απαντούν σε ερωτήσεις.ετάζει την ικανότητα αναγνώρισης σωστού γραπτού λόγου και διαρκεί 15-20 λεπτά.
 • Στο Listening οι υποψήφιοι ακούνε 4-6 διαλέξεις και κατόπιν απαντούν σε ερωτήσεις.
 • Στο Speaking οι υποψήφιοι απαντούν σε ερωτήματα που αφορούν προσωπικές τους εμπειρίες και σε τέσσερα ερωτήματα γύρω από αποσπάσματα κειμένου που ακούνε ή διαβάζουν κατά τη διάρκεια του τέστ.
 • Στο Writing συντάσσουν κείμενο απαντώντας σε δύο ερωτήματα. Το ένα αφορά ένα απόσπασμα κειμένου και μία διάλεξη και το δεύτερο αφορά ένα γενικό θέμα.
 • Στο Speaking και το Writing μερικά tasks ενσωματώνουν ή περιλαμβάνουν γλωσσικές ικανότητες. Για παράδειγμα, ο υποψήφιος μπορεί να διαβάσει ένα απόσπασμα κειμένου, να ακούσει μια διάλεξη και κατόπιν να γράψει ή να μιλήσει γι' αυτά.
Το σκόρ του TOEFL ισχύει για δύο χρόνια από την ημερομηνία της εξέτασης. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 15 μέρες από την ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης. Χρόνος Προετοιμασίας: 2-3 μήνες κατά μέσο όρο.

-TOEIC
Περισσότερα

To TOEIC (Test of English for International Communication) είναι ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας που  δίνει στον κάτοχό του τη δυνατότητα της καλής επικοινωνίας στη διεθνή αγορά εργασίας. Αντιστοιχεί, ανάλογα με τη βαθμολογία που επιτυγχάνει ο εξεταζόμενος σε μέτρια, καλή, πολύ καλή και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Εξετάσεις γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αίτησή τους, περίπου 2 εβδομάδες πριν. Η εξέταση περιλαμβάνει 200 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων και χωρίζεται σε 2 μέρη:

 • Listening Comprehension (100 ερωτήσεις) Διάρκεια: 45 λεπτά Βαθμός: 5-495
 • Reading comprehension (100 ερωτήσεις) Διάρκεια: 75 λεπτά Βαθμός: 5-495
Οι βαθμολογίες αντιστοιχούν σε:
 • Μέτρια γνώση της Αγγλικής γλώσσας: 405-500
 • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας: 505-780
 • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας: 785-900
 • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας: 905 και άνω
Τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά εντός μίας εβδομάδας από την ημέρα διεξαγωγής του τεστ.

-Professional English
Περισσότερα

H EMFASIS στα πλαίσια της εκμάθησης ξένων γλωσσών  για επαγγελματικούς σκοπούς εκπονεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Αγγλικών για τον τομέα της Ιατρικής και τον τομέα των επιχειρήσεων.

 • Professional Medical English
 • Professional Business English 

Το Professional MedicalEnglish είναι ένα από τα ολοκαίνουργια πλούσια προγράμματα της EMFASIS σχεδιασμένο για φοιτητές  ή γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι η εξοικείωση με τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας σε ένα εργασιακό περιβάλλον σχετικό με την Υγεία, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων ακρόασης (listening), κατανόησης κειμένου (reading) και ομιλίας (speaking).

Με μεγάλο όγκο λεξιλογίου (ακαδημαΪκού και ιατρικά εξειδικευμένου) και γνώσεων τονώνει την αυτοπεποίθηση του διδασκομένου και του παρέχει τα εχέγγυα για κατανόηση της διεθνούς βιβλιογραφίας και για πετυχημένη επικοινωνία στα αγγλικά και πέραν των ελληνικών συνόρων για όσους ενδιαφέρονται να εργασθούν στο εξωτερικό.

*Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σας χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα χωρίζεται στα εξής επίπεδα:

Level 1

Επικεντρώνεται στη γενική επικοινωνία. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Να συστηθούν και να συστήσουν ένα τρίτο πρόσωπο μέσα σε νοσοκομειακό περιβάλλον, να μιλήσουν στο τηλέφωνο, να ζητήσουν προσωπικές πληροφορίες και να δώσουν οδηγίες.

Level 2

Eπικεντρώνεται στο ιστορικό του ασθενούς. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Εκφραστούν με σαφήνεια και να ζητήσουν διευκρινήσεις, να επεκταθούν στην ενόχληση του ασθενούς και την έντασή του προβλήματος και επίσης να συζητήσουν για οικογενειακές και κοινωνικές συμπεριφορές

Level 3

Eπικεντρώνεται στην εξέταση και τη διάγνωση. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Εξηγήσουν το πρόβλημα και να καταλήξουν στη διάγνωση, να δώσουν σαφείς οδηγίες, να εξηγήσουν τη διαδιακασία περίθαλψης  και να συνταγογραφήσουν.

Level 4

Eπικεντρώνεται σε εξειδικευμένο ιατρικό λεξιλόγιο. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση ώστε να:

Αναλύσουν σε βάθος ένα ιατρικό θέμα χρησιμοποιώντας την απαιτούμενη ορολογία και να εμβαθύνουν στο λεξιλόγιο της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει.

 

Προϋποθέσεις παρακολούθησης

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για μαθητές με μέτρια ως καλή γνώση Αγγλικών (Intemediate to Advanced level).

Για να δείτε εάν το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το παρακάτω τεστ

Linkgiatest

Aφού το συμπληρώσετε, θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail με τα αποτελέσματα και μία λίστα με τα κατάλληλα μαθήματα για το επίπεδό σας.

Το Professional BusinessEnglish είναι ένα από τα ολοκαίνουργια πλούσια προγράμματα της EMFASIS σχεδιασμένο για φοιτητές, εργαζόμενους, επαγγελματίες και άτομα που αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίας . Ανεξάρτητα από το επίπεδο γλωσσομάθειας , η γνώση της επιχειρηματικής ορολογίας είναι απαραίτητο εφόδιο στο σύγχρονο , ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.

Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι  η εξοικείωση με τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας στο εργασιακό περιβάλλον. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εκμάθηση της επιχειρηματικής ορολογίας και ανάπτυξη των γραπτών και προφορικών δεξιοτήτων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στον σύγχρονο επιχειρηματία, ο οποίος θέλει να καταργήσει τους γλωσσικούς περιορισμούς που προκύπτουν μέσα από τη δουλειά του, να αποκτήσει άνεση στον προφορικό και τον γραπτό λόγο μέσα από το κατάλληλο λεξιλόγιο μπορεί να δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση κάνοντας συχνά τη διαφορά στο "κλείσιμο" μιας συμφωνίας.

*Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σας χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα χωρίζεται στα εξής επίπεδα:

Level 1

Επικεντρώνεται στη γενική επικοινωνία. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Συστηθούν ή να συστήσουν ένα τρίτο πρόσωπο στα πλαίσια του επιχειρηματικού πρωτοκόλλου, να συζητήσουν τηλεφωνικά, και να μιλήσουν για συναλλαγές.

Level 2

Επικεντρώνεται στην επικοινωνία κυρίως εξ αποστάσεως. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Χρησιμοποιήσουν το κατάλληλο λεξιλόγιο στην επικοινωνία μέσω επιστολών, αλληλογραφίας, e-mail, καθιστώντας απόλυτα σαφές το περιεχόμενό τους.

Level 3

Επικεντρώνεται στην παρουσίαση. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Παρουσιάσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επιχειρηματικό τους πλάνο και τις προτάσεις τους, αποκτώντας τις απαραίτητες γνώσεις για μια ομιλία με ευχέρεια και αυτοπεποίθηση.

Level 4

Επικεντρώνεται στην πιο εξειδικευμένη επικοινωνία. Στο τέλος της ενότητας αυτής, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη γνώση να:

Συζητήσουν σε βάθος για μια επιχειρηματική υπόθεση, να κάνουν πωλήσεις και να είναι σε θέση να διαπραγματευτούν.

Κατόπιν επιθυμίας διοργανώνουμε ειδικά τμήματα για επιχειρήσεις.

Στην EMFASIS αναζητούμε συνεχώς νέο υλικό για ανάγνωση και ενημερώνουμε τις πηγές από όπου αντλούμε θέματα, ώστε οι μαθητές μας να είναι απόλυτα έτοιμοι να κατανοήσουν άγνωστα κείμενα την «κρίσιμη» μέρα των εξετάσεων και γενικότερα να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κουλτούρας της συγκεκριμένης χώρας και των ανθρώπων της. 

agglika ΔΙΔΑΚΤΡΑ Τα δίδακτρα μας κλιμακώνονται ανάλογα με το είδος του μαθήματος και τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας και των σπουδαστών κάθε τμήματος. Η πληρωμή γίνεται ανά μήνα, με έκδοση της προβλεπόμενης Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών. Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης των Εταιρικών Προγραμμάτων βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους πελάτες μας για ενημέρωση, ρύθμιση λεπτομερειών και επίλυση τυχόν προβλημάτων. Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ  
  Παρέχουμε ειδικές τιμές για όλες τις κατηγορίες ενηλίκων και ειδικές     εκπτώσεις στους παλαιούς μαθητές μας. Επιπλέον έκπτωση στην προεξόφληση διδάκτρων